Tel.: 077 323 07 51 | E-mail: info@regalowebdiensten.nl

Exact Applicaties

HomeExact Applicaties

Exact Applicaties door Regalo Webdiensten

Exact_certified_app_center_cmyk

Regalo Webdiensten ontwikkeld gecertificeerde toepassing in combinatie met Exact Online. Zo zijn reeds via het Exact Online App Center te verkrijgen de CMR Vrachtbrief en de Prijslijsten App.

Als Certified App Center partner van Exact Online bent u met de Applicaties van Regalo webdiensten verzekert van een betrouwbare partner voor aanvullende functionaliteiten op uw Exact Online omgeving. Naast de standaard Applicaties kunnen wij u ook voorzien in maatwerk toepassingen om de Exact Online omgeving nog beter aan te laten sluiten bij uw specifieke bedrijfsprocessen.


CMR Vrachtbrief

screenshot_vrachtbrief_v2.0.1Creëer op basis van uw leveringen, zoals deze reeds in uw Exact Online omgeving voorkomen, de bijbehorende CMR vrachtbrief om uw vervoerder van de juiste documentatie te voorzien.

Uw verkooporders en bijbehorende leveringen maakt u aan in Exact online. Via de Regalo CMR vrachtbrief applicatie kunt u op een eenvoudige wijze de leveringen omzetten naar een CMR vrachtbrief, zoals uw vervoerder nodig heeft. Haal direct vanuit Exact Online uw gegevens op, vul eventueel aan en genereer en print de CMR vrachtbrief.

Meer informatie over de CMR Vrachtbrief applicatie

Prijslijsten app

prijslijsten applicatieCreëer op basis van uw prijslijsten in Exact online direct uw communicatiemiddel om uw klanten te informeren over hun verkoopprijzen.

De verkoopprijzen van uw artikelen beheert u in Exact Online. Via de Regalo prijslijsten applicatie presenteert u deze op een professionele manier aan uw klanten.

 

Meer informatie over de Prijslijsten applicatie