Tel.: 077 323 07 51 | E-mail: info@regalowebdiensten.nl

Website in Venlo laten bouwen?

Regalo Webdiensten gevestigd op de Karel van Egmondstraat 46 in Venlo levert webdiensten voor het MKB.

Website

Zo kunt u bij ons terecht voor een compleet nieuwe website waarbij rekening wordt gehouden met alle belangrijke aspecten die te pas komen bij een website.

Tijdens de ontwerpfase zoeken wij een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) en functionaliteit (doelgroep). Wij denken mee op strategisch niveau en kunnen door de inzet van internetmarketing zorgen voor meer bezoekers.

website in VenloEen website in Venlo door Regalo Webdiensten is:

  • Gebouwd in een CMS Systeem(WordPress of Joomla); makkelijk te bewerken en bij te houden
  • Geschikt voor alle apparaten (computer, laptop, tablet en mobiel)
  • Herkenbaar (huisstijl oraganisatie)
  • Zoekmachinevriendelijk
Bekijk ons portfolio

 

Webapplicatie

Behalve website kunt u bij Regalo Webdiensten ook terecht voor webapplicaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het ontsluiten van een intern bestelsysteem, een rekenmodule voor een detacheringbedrijf en conversiescripts om data uit verschillende bronnen samen te voegen in een nieuw programma.

Naast bovenstaande voorbeelden kunnen wij nog veel meer, eigenlijk zijn wij van alle markten thuis. Kunnen we iets niet zelf dan zorgen wij er wel voor dat we u via onze samenwerkingspartners van dienst kunnen zijn. Zo hoeft u zelf niets meer te regelen en dat is wel zo fijn!

Contact


Over Regalo Webdiensten

De basis van Regalo werd al in 1998 gelegd. Inmiddels zijn andere mensen aan boord, maar de doelstelling blijft onveranderd: het leveren van Webdiensten voor het MKB. Daarbij is het verlenen van service en het bieden van kwaliteit voor ons een vanzelfsprekendheid.

We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en het vermogen uw wensen snel te vertalen in oplossingen.

Onze visie: Het MKB heeft verstand van ondernemen, wij ook nog van webdiensten. Wij willen onze expertise zodanig inzetten dat onze klanten hun digitale aanwezigheid conform hun wensen krijgen geregeld, zonder zich inhoudelijk en technisch druk te hoeven maken over hoe en wat. We maken duidelijke afspraken en zijn pas tevreden als onze klant dat ook is.

Wilt u een website in Venlo laten bouwen? Neem dan contact op met Regalo Webdiensten.

@46
Regalo webdiensten is ook onderdeel van @46

Website in venlo | webapplicaties | SEO | CMS | Responsive design