Tel.: 077 323 07 51 | E-mail: info@regalowebdiensten.nl

Slide background

Webdiensten

WEBSITES

Bij het ontwerpen van een website zoeken wij naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) en functionaliteit (doelgroep). Wij denken mee op strategisch niveau en kunnen door de inzet van internetmarketing zorgen voor meer bezoekers.

Het evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site. Uw website is immers het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Uw site dient daarom een goede afspiegeling te zijn van wat uw bedrijf wil uitstralen. Hierbij dient u er rekening mee te houden dan uw site een goede infrastructuur heeft en vooral leesbaar is voor uw bezoekers.

WEBAPPLICATIES

Wij hebben al voor diverse klanten applicaties op maat verzorgd. Zoals bijvoorbeeld het ontsluiten van een intern bestelsysteem, een rekenmodule voor een detacheringbedrijf en conversiescripts om data uit verschillende bronnen samen te voegen in een nieuw programma. Onze ervaring en knowhow kan ook u van pas komen!

Naast bovenstaande voorbeelden kunnen wij nog veel meer, eigenlijk zijn wij van alle markten thuis. Kunnen we iets niet zelf dan zorgen wij er wel voor dat we u via onze samenwerkingspartners van dienst kunnen zijn. Zo hoeft u zelf niets meer te regelen en dat is wel zo fijn!

1
Wensen
2
Offerte
3
Ontwerp
4
Realisatie
5
Afronding
6
Nazorg

Werkwijze